Getunderground.fi

Geotekniikka-tiimi vastaa FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n mielenkiintoisista ja haastavista infra- sekä talo- ja laitosrakenteiden geo- ja pohjarakennuksen suunnitteluhankkeista. Tarjoamme nuorekkaan ja asiantuntevan työyhteisön tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä tehtävissäsi ja urallasi.

Haemme Geotekniikka-tiimiin

 

Geotekniikan projektijohtajaa

 

Geotekniikka tiimin vetäjänä vastaat geotekniikka-liiketoiminnan johtamisesta, sen tuloksesta ja henkilöstöstä. Projektijohtajan tehtävien lisäksi projekti- ja asiakastyö ovat keskeinen osa työnkuvaasi.

 

Sinulla on vahvat oman alasi verkostot ja olet tottunut vetämään vaativia projekteja tuloksellisesti. Hallitset myös palveluiden kehittämiseen liittyvät asiat. Tukenasi ovat FCG:n monialaiset asiantuntijatiimit.

 

Sinulla on alan akateeminen koulutus (DI, insinööri) ja vahva työkokemus infrasuunnitteluun sekä talo- ja laitosrakenteiden suunnitteluun liittyvästä geotekniikasta ja pohjarakennussuunnittelusta sekä esimiestyöstä. Sinulla on myös suunnitteluun tarvittavat FISE-pätevyydet ja tunnet geotekniset laskentaohjelmat. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

 

Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio tai Lappeenranta.
Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Seppo Virmalainen, seppo.virmalainen@fcg.fi

 

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen tehtävään 31.12.2016 mennessä täällä

 


Haemme Geotekniikka-tiimiin

 

Geotekniikan asiantuntijaa/projektipäällikköä

 

Hakemamme henkilöt osallistuvat geo- ja pohjarakennussuunnitteluun sekä asiantuntijatehtäviin, ohjaavat suunnittelijoiden työtä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi, vastaavat projektien hoidosta sekä toimivat sujuvasti yhteistyössä asiakkaiden ja hankeryhmien kanssa.

 

Olet koulutukseltasi DI tai insinööri. Vahvistat asiantuntemuksellasi muista ammattilaisista koostuvaa tiimiä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi asiakkaillemme. Arvostamme vankkaa useamman vuoden työkokemusta, FISE-pätevyyksiä, geoteknisten laskentaohjelmien osaamista sekä mahdollista MicroStation ohjelmistojen hallitsemista, yhteistyökykyä sekä kokemusta tiimityöskentelystä. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, arvostamme lisäksi muuta kielitaitoa.

 

Henkilöiden toimipaikka voi olla Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio tai Lappeenranta.
Lisätietoja tehtävistä antaa kehitysjohtaja Seppo Virmalainen, seppo.virmalainen@fcg.fi

 

Lähetä hakemuksesi tehtävään palkkatoivomuksineen 31.12.2016 mennessä täällä

 

Päivitetty 9.12.2016
Tulostettava sivu
Provided by Webforum